Outfits

Костюмите са специални скинове, които като ги носиш ти увеличават определени статове. Костюмите обикновенно се взимат по-трудно от Талантите и Титлите. Всеки костюм представя определена личност в историята на сървъра като например Aregon, чийто е принц на Arsong Царството.

Команди:
За да си сложите костюм: /outfit (името на костюмът)
За да си махнете костюма: /outfit off
За да видите всички костюми в сървъра: /outfits
За да видите всички Лимитирани костюми в сървъра: /limitedoutfits

1. Fairy

Костюми
Outfit Tier: Mystic
Описание: Приказите разказват, че фейте обикалят около света за да намерят избраните от Господ човешки души и да ги предпазват от опасности. Актуално никой не знае за тези същества от къде идват, от какво са създадени или защо единствената им цел е да защитават определени животи. Слухове се раздават, че ако притежаваш митологичната книга, наречена ,,The Great Fairy Path'' значи това е знак, че ти си избраният да ги откриеш.
Бонуси: +5% Damage, +1% Resistance, +3% Knocback Resist, +5% Speed
Място за взимане: /contact SSRF

2. Dark Fairy

Костюми
Outfit Tier: God
Описание: Тази раса се е смятала за изчезнала след Великата Война за Swiatsblade. Никой не ги е виждал след тази война. Слуховете се раздават, че те все още съществуват, тъй като тяхната специална способност е да се превръщат във всеки, които си поискат по всяко време, след като видят желаната цел.
Бонуси: +6% Damage, +5% Resistance, +6% Knockback Resist, +16% Speed
Място за взимане: Закрито

3. Mazumi

Костюми
Outfit Tier: Mystic
Описание: Дошла от далечните земи на Xaeonia, Mazumi е известна с елитните ѝ бойни умения, както и за създаването на нейното магическо острие, наречено "The Katana of Righteousness". Някой казват, че тя е жертвала голяма порция от собствената ѝ справедливост от нейната душа, за да създаде магическата сила на острието и затова казват защо е било толкова мощно. Това също показва и защо очите ѝ са толкова потъмнени, защото сега по-голямата част от нейната правда е вложена в нейната катана. Катаната ѝ е толкова мощна, че тя е убивала няколко Ендър Дракона само с един единствен замах.
Бонуси: +6% Damage, +2% Resistance, +7% Speed
Място за взимане: /contact Mazumi

4. Aregon

Костюми
Outfit Tier: Legendary
Описание: Принц на Arsong Kingdom и един от синовете на великият крал Kresnik, Aregon Voidreaver е уважаван и обичан от всеки в Arsong City и извън регионът му на дълги разстояния. Той има уменията да използва всяко едно острие създадено из света на Swiatsblade, както и знанията за историята на света, генеалогията, древната поезия и вероятно магия от древни магьосници.
Бонуси: +3% Resistance, +3% Speed
Място за взимане: /warp pvp (Arsong City е мястото)

5. Omnigod

Костюми
Outfit Tier: Relic
Описание: Само от името ще видите колко лоялни са тези типове. Те са безстрашни, силни, бързи и умни човешки същества, благословени от боговете на войната.
Бонуси: +3% Damage, +1% Resistance, +1% Knockback Resist, +4% Speed
Начин за взимане: Само играчите с ранг [Omnigod] могат да го използват.

6. Demon Lord

Костюми
Outfit Tier: Legendary
Описание: Дошъл от забравения подземен свят на Ash, The Demon Lord е някога бил и велик Ashen Lord преди да изсточи демоничната кръв на изпаднал Демон от Войната за Swiatsblade, което после го прави мерзост и независим. С тази независимост той осъзнава, че вече не трябва да изпълнява заповеди от никой, което го кара да търси отмъщение и унищожение.
Бонуси: +3% Damage, +2% Speed
Място за взимане: /contact theashes

7. Ken Lord

Outfit Tier: Legendary
Описание: Soon
Бонуси: +2% Damage, +1% Resistance, +3% Speed
Място за взимане: /contact ken

8. Grim Reaper

Outfit Tier: Artifact
Описание: Смъртта, дължаща се на видно място в човешката култура, често се представя като персонифицирана сила, известна още като The Grim Reaper. В някои митологии, The Grim Reaper причинява смъртта на жертвата, като идва да я събере. 
Бонуси: +2% Damage, +1% Speed
Място за взимане: /warp Halloween
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg