Често Задавани Въпроси (FAQ)

Къде ми е безплатния ранк?

Ранк Member ви е безплатния ранк. Обикновенно трябваше да започвате с ранкът User, но тъй като екипът е много добър и мил, (потвърждаван от много хора) ние го сменихме на Member. Този ранк съдържа следните допълнителни и полезни команди:
/hat, /pv 1, /cape, /invsee и /daily.
Ако гласувате поне един път за сървъра, ви ще получите допълнителни команди като:
/feed, /itemdb
[Criminal] е ранг, който има по-малко привилегии и команди от Member и вие бивате понижен на него, когато сте нарушили правило в сървъра, което последва над 1 ден затвор.

Търсите ли Екип? Гледам че нямате много членове.

Да, ние търсим основно Chat-Helpers и Cheat Busters, и можете да подадете кандидатура в сървъра чрез командата /apply. Това че няма достатъчно определени членове от екипа като модератори, администратори и т.н. не значи че трябва да ги запълваме с непознати хора, защото ние трябва да си пазим сървъра на максимална степен за да си осигурим правата, че ние го създадохме, както и забавлението на нашите играчи. Целият екип без чат-хелпърите и чийт бъстърите сме близки познати приятели от един град и сме доверени на себе си, че няма да навредим на сървъра. Дано сме се изяснили достатъчно, за да разберете защо не можете да се кандидатирате за повече от чат-хелпър или чийт бъстър.

Плъгините ви се виждат! Няма ли някога да ги скриете?

Не. Над 80% от плъгините ни са създадени, преработени и редактирани от Aperhirox & Blitzzer и няма къде да ги намерите. Останалите от тях са плъгини, които всеки сървър трябва да ги има, че да е напред с модерните сървъри.

Крадени ли са някой постройки от други сървъри?

Не! Всички постройки са собствено измислени (с изключение на основите на Spawn, които са пренаправени и не са теглени) и направени от екипа и никога няма да има крадени творения от други творци в нашия сървър. Ако то случайно сте открили копирано творение ви молим да ни съобщите на скайп ,,egke69'' за да изясните какво сте копирали.

Мога ли да използвам някоя идея от вашия сървър за моя?

Не. Само ако имате позволение от нас, тогава може.

На колко години сте целия Екип?

Най-старият член от тук е на 19 години, който е нашият всеактивен модератор NiroLl, а най-младите са на 17 години, които са притежателите на сървъра Blitzzer & krisko246 и Всевеликият Строител ThaBlackReaper, който е на 18.

Сървъра PvP ли е?

Да, сървърът е PvP с Резиденция.

Имам въпрос! Къде мога да го задам?

Можете да си зададете въпросa на Skype: egke69 или Discord: Blitzzer#4065 (Server: https://discord.gg/GkHvuWa)

Wargod 3.0 FAQ Update

Чух, че няма да има повече God предмети, вярно ли е?

Да, но само някои. Забелязахме, че играчите които са играли от началото или тези, които нон-стоп играят при нас карат новите ни играчи от сървъра да напускат поради това, че ги убиват прекалено много на PvP. Някой играчи не знаят дори че тези предмети могат да се вземат и вместо това са играли часове да си направят Protection 4 Unbreaking 3 бронята и накрая да бъдат смачкани с 3-4 удара от OmnibladeAstral Tier предметите ще бъдат напълно премахнати. Ще оставим Омни Меча и Лъка, които са на God Tier, но ще са много по-слаба версия от оригиналните в сезон 2.

Какво ще стане с контактите, които основно съдържат God Tier предмети?

Ние имаме планове за тях, и няма да ги направим така, че като отидете там да си помислите, че сте си изгубили времето за нищо.

И какво ся? Няма да има ОП предмети така ли?

Не, те си остават ОП, но не на такава висока степен. Ако си мислите, че премахването на God Tier предметите е много тъпа идея, тогава по-добре ли ще е ако няма срещу кой да можете да се биете със предметите, които седмици игра използвахте, за да си ги сдобиете? Помислете малко.

Еми аре да премахнем и намалим силата на Mystic предметите защото и те са OP, нали?

Ще се установят тези мерки. Силата на Mystic Tier предметите не са до таква степен, но и те ще бъдат намалени, както и ще бъдат направени по-трудни за взимане. Същото се отнася и за Relic Tier и Legendary Tier предметите.

Защо правите така с предметите?

Веднъж, щом се сложи един ОП предмет за взимане, то силата му не може повече да бъде променена. Дори и да се промени, то ще е твърде късно, защото играча вече ще го е взел и не можем просто ей така да му го търсим в къщата при 200 сандъка и да му го сменим, защото той няма да е единственият. Ние гледаме да не експериментирваме повече на предмети с такава сила, за да не рискуваме повече загубата на активността на нашите играчи в сървъра.

Имате ли Discord Сървър?

Да. https://discord.gg/GkHvuWa
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg